"Bir Sonraki Call of Duty, Ghosts 2 Olacak"

Zaten Modern Warfare ve Ghosts yapımcısı Infinity Ward tarafından geliştirilen bir Call of Duty olduğu açıklanmıştı ve bu sene geleceği biliniyordu.
29.02.2016 11:35 Gökhan Yılmaz

  
      Her sene olduğu gibi bu sene de Kasım ayında yeni bir Call of Duty bizleri bekliyor olacak ve Birleşik Krallık'taki oyun dergilerinden Games TM'in yazısına göre bu oyun Call of Duty: Ghosts 2 olacak. Özlediniz mi?
 
     Dergide 2016'nın en çok beklenen yapımları arasında Ghosts 2'nin bulunması ortaya 3 adet mutlak seçenek bırakıyor. Ya Activision, dergi ile anlaşmaları sonucu Ghosts 2'nin ilk olarak buradan duyulmasını istedi, ya bilerek veya bilmeden sızdırıldı, ya da dergiye yanlış bilgi basıldı (Bu en düşük ihtimal). Sonuç olarak öyle ya da böyle, bu sene sonunda Call of Duty oyuncularını yeni bir Ghosts macerası bekliyor olacak büyük ihtimalle.
 
     Aynı makalede Battlefield 5, Destiny 2 ve yeni bir Need for Speed oyunu da bulunuyor. Yani görünüşe bakılırsa bu yıl sonu baya yoğun geçecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 125 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler