Bir Sonraki Dragon Age'de Skyrim Örnek Alınacak

21.12.2011 00:25 Samet Konuksal


     Dragon Age: Origins ve Dragon Age: Awakening ile kendine yepyeni bir oyuncu topluluğu hediye eden BioWare, Dragon Age II ile bu kitlenin beklentilerini biraz bozmuştu. Ancak BioWare cephesinde görünene göre ekip, pes etmeyecek.
 
     Wired'a konuşan BioWare liderlerinden Ray Muzyka, bir sonraki Dragon Age oyunu için türün önemli temsilcilerini dikkatli şekilde incelediklerini dile getirdi. Muzyka, "Bir sonraki Dragon Age'da serinin önceki oyunlarının en güzel parçaları yer alacak. Ancak bu oyunda RPG türündeki diğer rakiplerimizden de açık dünya anlamında bazı şeyler kapacağız."
 
     "Skyrim'i dikkatli bir şekilde irdeliyoruz. Bethesda ve yapımlarının büyük hayranlarındanız. Yapabiliriz diye düşünüyorum..." şeklinde bir açıklamada bulundu. Son olarak Muzyka, "Amacımız hayranları şaşırtmak ve onlara iyi tatlar sunmak." diyerek açıklamasını noktalandırdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon Age 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler