Bir Vampir RPG'si "Dark" Duyuruldu

Gizlilik bir vampirin vazgeçilmez özelliğidir
04.05.2012 21:26 Alkan Adakaner


     Kalpyso Media ve Realmforge Studios yeni bir vampir rpg oyunu "Dark"ı duyurdu. PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyunun gelecek yılın başında raflardaki yerini alması bekleniyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre Dark'ta Eric Bane adlı bir vampiri yöneteceğiz. Eric bir gün içi vampirlerle dolu bir barda uyanır. Hafızasını tamamen kaybettiğini anlayan ve geçmişine dair hiç bir şey hatırlamayan Eric artık kim olduğunu öğrenmek için çabalayacaktır.
 
     Karanlık ve modern bir dünyada vampir güçlerini kullanarak savaşmaya başlayan Eric'in macerasına ait ilk ekran görüntüleri de yayınlandı. Oyunun grafikleri güzel görünüyor, ama oyun motoru gerçekçi grafikler sunması için tasarlanmamış gibi görünüyor.

     Aşağıda ekran görüntülerini bulabileceğiniz Dark'ın 5-6 Mayıs tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentindeki Role Play Convention'da oynanabilir olarak yer alacağını da belirtelim.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Realmforge Studios Dağıtıcısı: Kalypso Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 4 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! -11 Sn önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 28 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 44 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler