Birçok Türü Bir Araya Getiren Oninaki'nin İlk 27 Dakikası Paylaşıldı

25.07.2019 00:33 Nursema Emre

 
Bir Aksiyon RPG'si olan Oninaki için dün bir demo yayınlandı. Oyunu ücretsiz bir şekilde keşfetmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun demosu bir hikaye modu ve Battle modu içeriyor. Bununla birlikte eğer olur da oyunu satın alırsanız tüm ilerlemeniz oyuna da aktarılacaktır. 
 
Bu arada PC, PlayStation 4 ve Switch için gelecek olan Oninaki, için 27 dakikalık bir oynanış videosu da yayımlandı. 
 
Ara sahnelerinde metin tabanlı olan oyunda karakterlere seslendirme yapıldığını da görüyoruz. Yalnızca aksiyona odaklanmayan RPG görünüşe göre bir hikaye de içeriyor. 
 
Oyunun ilk 27 dakikasını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Demo yalnızca Steam'de değil ayrıca PS Store'da ve Nintendo eShop'ta da bulunuyor. Bununla birlikte eğer oyunu şimdiden Steam'den sipariş ederseniz %10 indirimle birlikte normalde 240 TL olan oyunu 216 TL'ye edinebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oninaki Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Tokyo RPG Factory Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 22 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler