Birer birer eksiliyor! SEGA ve Level Infinite, E3'e katılmayacağını açıkladı!

29.03.2023 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz gün Ubisoft, E3 2023'ü es geçeceğini ve kendine özel Forward etkinliği 12 Haziran'da yapacağını açıklamıştı. Şimdi ise hem SEGA hem de Tencent'in yan kuruluşu Level Infinite bu kervana katıldı ve E3 2023'e katılmayacağını duyurdu. 
Ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu 
 
 
 
Normal şartlarda her yıl düzenlenen ve çeşitli firmalardan oyunları bizlere sunan E3 etkinliği bu yıl da büyük sekteye uğrayacak gibi gözüküyor. Bu yıl birçok büyük firma resmi olarak katılmayacağını duyuruyor ve kendi etkinliklerini düzenleyeceklerini bildiriyor.
 
Katılmayacağını duyuran firmalar şöyle dursun diğer taraftan katılıp katılmayacağı belli olmayan ve resmi açıklama beklenen firmalar arasında Activision Blizzard, Electronic Arts, Embracer Group, Epic Games, Square Enix, Take-Two, Warner Bros. Games ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Öte yandan katılmayacağını resmi olarak duyuran SEGA, IGN'ye yaptığı açıklamada şunları bildiriyor: "Dikkatli bir değerlendirmeden sonra E3 2023'e katılımcı olarak katılmamaya karar verdik. Gelecekte duyurulan ve duyurulmayan projeler hakkında daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşmayı dört gözle bekliyoruz."
  
Level Infinite tarafında ise bir sözcü etkinliğe katılmayacaklarını doğruladı. 
 
E3 2023, 13-16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Ubisoft, etkinliğe katılmayan büyük oyun yayıncıları arasında yer alıyor. Nintendo, bu etkinliğe daha önce katılmayacağını doğrulamıştı. Microsoft'un ise E3'ten bir hafta önce kendi fiziksel etkinliğine ev sahipliği yapacağı bildiriliyor. Bunun da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Xbox Games etkinliğini olduğu onaylanıyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
E3 2022 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Etkinlik Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 16 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler