Birinci Şahıs Bulmaca Oyunu Superliminal Yeni Nesil Konsollara Çıkış Yaptı

21.11.2022 12:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Pillow Castle Games tarafından daha önce birçok platforma çıkış yapan birinci şahıs bulmaca oyunu Superliminal artık PlayStation 5 ve Xbox Series için mevcut. Oyuna PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.
 
Yeni nesil konsol sürümü 4K/60 FPS'i, Geliştirici Modu'nu ve Meydan Okuma Modu' nu içeriyor. Superliminal daha önce PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Gerçeküstü bulmaca oyunu
 
 
 
Superliminal, bakış açısı ve optik algı yanılsamalarına dayanan birinci şahıs bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki bulmacalar, sana beklenmediğin anlamını sunuyor. Oyuncuların, rüyadan uyanmak için bakış açılarını değiştirmeleri ve alışılagelmişin dışında düşünmeleri gerekiyor. 
 
Oyun içerisinde geliştirici yorumu, meydan okuma modu, atölye desteği ve daha fazlası yer alıyor. Oyun bu mod destekleri sayesinde daha da zevkli hale geliyor.
 
Konsol çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Superliminal Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Albert Shih Dağıtıcısı: Pillow Castle Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 12 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler