Birinci Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Maid of Sker Duyuruldu

29.10.2018 19:33 Gazali Çetinkaya

 
Wales Interactive, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Maid of Sker'ü PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için duyurdu. 2019'un üçüncü çeyreğinde çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Elizabeth Williams'ın akıldan çıkmayan gerçek hikayesine dayanan oyunda, sevdiği kadını kurtarmak için korkunç bir mücadelenin içine itilen müzisyen Thomas Evans karakterinin rolünü üstleneceksiniz. Oyun 1898 yılında ve günümüzde de halen varlığını sürdüren ve perili olduğu söylenen İngiltere'deki Sker House'da geçmektedir.
 
Maid of Sker hikaye, keşif ve silahsız hayatta kalma taktikleri üzerine odaklanmış oynanışı ile gerçekçi 4K görseller sunacak. Kararlarınızın önemli olduğu farklı hikaye yollarının ve çoklu sonların kilidini açtığı çoklu bir anlatı deneyimi yaşayın.
 
3D ses tabanlı yapay zeka sistemi hayatta kalma oyun mekaniğinin temelini oluşturur. Gizlenmek, kaçmak, sürünmek, tuzak kurmak ve dikkat dağıtmak düşmanlara karşı hayatta kalmanız için ustalaşmanız gerek bazı teknikler. İlerledikçe düşmanlardan kaçınmak daha zor bir hale gelecek.    

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Maid of Sker Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wales Interactive Dağıtıcısı: Wales Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler