Birinci Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Paranoid için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

28.06.2019 22:22 Gazali Çetinkaya

 
Agony'nin arkasındaki geliştirici ekip Madmind Studio, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Paranoid için yeni bir fragman yayınlandı.

Oyunun tanıtım yazısı:

Paranoid, 31 yaşındaki Patrick Calman'ın hikayesini anlatan bir birinci şahıs korku oyunudur. Patrick Calman'ın ailesi esrarengiz koşullar altında hayatlarını kaybetmiştir ve ailesinden geriye kalan tek kişi kız kardeşi 13 yıl önce aniden kaybolmuştur. Sevdiklerini kaybetmesiyle meydana gelen travma Patrick'in akıl sağlığını mahvetmiştir. Kendi dairesi onun hapishanesi olmuştur.
 
Bir gün, Patrick'in telefonu çalar ve telefondaki kişi 13 yıl önce kaybolan kız kardeşidir ve geri döneceğini söyler. Kız kardeşi geri döndüğünde hakkındaki tüm gerçekleri öğrenecek olması, kendini toplumdan soyutlayan ve kendini korkunç olaylara maruz bırakan Patrick'in bu hayatını sonlandırmasını gerekecek, ki bu da onu çılgınlığın eşiğine getirecektir. 

 
Paranoid PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  
 
Not: Yorum sekmesinde bir sorun var. Forumdan yorum atılamıyor ve siteden de BSC misafiri olarak gönderilemiyor. Yakın zamanda düzelmesini umuyoruz.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Paranoid Platformlar: PC Geliştirici: Madmind Studio Dağıtıcısı: Madmind Studio Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler