Birinci Şahıs Psikolojik Korku Oyunu Once Upon A Time In Roswell'dan Yeni Fragman Yayınlandı

30.08.2019 09:11 Gazali Çetinkaya

 
Şubat 2018'de The Peterson Case adıyla duyurulan birinci şahıs psikolojik korku oyununun ismi Once Upon A Time In Roswell olarak değiştirildi ve oyundan üç dakika uzunluğunda bir fragman yayınlandı.

1947 yılında Roswell'da geçen birinci şahıs psikolojik korku oyununda oyuncular bir haftadan fazla bir süredir kayıp olan aileyi bulmak için soruşturma başlatıyor ve New Mexico'nun garip dünyasına adım atıyor. Savaşın korkunç anılarını ve bu dünyadan olmayan varlıkları ortaya çıkarın ve kendi kimliğiniz ve amacınızla mücadele ederken Peterson ailesinin başına gelen korkunç gerçeği öğrenin.
 
Yayıncılığını tinyBuild geliştiriciliğini Quarter Circle Games'in üstlendiği Once Upon A Time In Roswell'ın 2020'nin sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapması planlanıyor.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Once Upon A Time In Roswell Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Quarter Circle Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Birinci Şahıs Psikolojik Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 18 Dk önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 39 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler