Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları

12.08.2019 22:51 Özgür Eroğlu

 
5 - 11 Ağustos haftasının Birleşik Krallık'ta en çok satan oyunları açıklandı. Listeye baktığımız zaman bizleri hiç şaşırtmayan bir FIFA 19 ve GTA V görüyoruz. FIFA 19'un yanında geçtiğimiz haftalara oranla daha fazla Nintendo Switch oyunu görüyoruz ve ilk sırada Crash Team Racing Nitro-Fueled'ı görüyoruz. Birinci sıradaki oyunun tanıtım yazısını ve Birleşik Krallık'ta geçtiğimiz hafta en çok satılan ilk 10 oyunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
1- Crash Team Racing: Nitro-Fueled
2- Super Mario Maker 2
3- Mario Kart 8 Deluxe
4- FIFA 19
5- Grand Theft Auto V
6- F1 2019
7- Fire Emblem: Three Houses
8- Red Dead Redemption 2
9- Minecraft
10- Super Smash Bros. Ultimate 
 
Crash Team Racing Nitro-Fueled Tanıtım Yazısı:
 
 Crash yeniden şoför koltuğunda! Crash Team Racing Nitro-Fueled ile tam gaz gitmeye hazır olun. Gerçek CTR deneyiminin üstüne çok daha fazlası, şimdi tamamen yeniden düzenlenmiş ve en iyi şekilde geliştirilmiş durumda:
- Orijinal oyun modlarıyla, karakterlerle, pistlerle, güçlendirmelerle, silahlarla ve kontrollerle motorlarınızı çalıştırın
- Orijinal oyunun dışında ek arabalarda ve pistlerde sağlam bir patinaj çekin
- Arkadaşlarınızla çevrimiçi yarışın ve çevrimiçi liderlik tablolarına damga vurun
Crash Team Racing Nitro-Fueled ile bahisler çok büyük ve yarış çok çekişmeli. Çok sevdiğiniz CTR şimdi en iyi halinde sizlerle.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 54 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler