Birleşik Krallık'ta Haftanın En Çok Satan Oyunları (30 Eylül - 7 Ekim)

07.10.2019 19:44 Özgür Eroğlu

 
FIFA 20'nin çıkışı ile birlikte geçen hafta direkt olarak birinciliği eline alan FIFA 20 bu hafta da bulunduğu yeri bırakmadı. Üstelik bu hafta büyük bir yapım çıkmasına rağmen. Birleşik Krallık'ın futbol sevgisi kendini bir kez daha kanıtladı.
 
Ghost Recon serisinin yeni oyunu Ghost Recon Breakpoint bu hafta çıkışını gerçekleştirdi ancak birinciliği FIFA 20'den alamadı ve ikinci oldu. Oyunun kötü puanları da bu durumu etkilemiş olabilir. 
 
Bu hafta çıkan diğer yapımlardan ise Ghostbusters: The Video Game Remastered altıncı sırada bulunarak listeye giriş yapmış bulunuyor. Listenin geri kalanına baktığımızda ise Borderlands 3'ün hala üçüncü sırada olması gayet güzel bir başarı. Listenin ilk 10 oyununu aşağıda bulabilirsiniz.
 
1- FIFA 20
2- Ghost Recon: Breakpoint
3- Borderlands 3
4- Gears 5
5- The Legend of Zelda: Link's Awakening
6- Ghostbusters: The Video Game Remastered
7- Mario Kart 8 Deluxe
8- Sea of Thieves
9- Minecraft: Xbox Edition
10- Forza Horizon 3
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler