Bite the Bullet 13 Ağustos'ta Switch ve PC için, 14 Ağustos'ta Xbox One için Çıkacak

22.07.2020 19:40 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Graffiti Games ve geliştirici Mega Cat Studios, eat ’em up shooter oyunu Bite the Bullet için çıkış tarihi verdi.

13 Ağustos'ta Switch ile PC (Steam) için ve 14 Ağustos'ta Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek.

Xbox One demo sürümü Yaz Oyun Festivali kapsamında 27 Temmuz'a kadar ulaşılabilir durumda. Xbox Store üzerinden indirip oynayabilirsiniz.
 
Bite the Bullet dünyanın ilk Run & Gun & Eat oyunu. Bu roguelite RPG shooter oyununda karakterinizi, silahlarınızı ve yeteneklerinizi geliştirmek için önünüze çıkan düşmanları, kurşunları ve daha birçok şeyi afiyetle yemeniz gerekiyor.
 
Tek başınıza veya bir arkadaşınızla local co-op olarak oynayabileceğiniz oyun dört karakter sınıfı (Carnivore, Herbivore, Omnivore ve Robovore) ve çok sayıda düşman, boss, seviye, görev, silah ve yetenek sunacak. 
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bite the Bullet Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Mega Cat Studios Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler