Black/White'tan Yeni Oynanış Videosu

30.05.2010 01:22 Ersin Kılıç

 
     Son günlerde oldukça hareketli haberler ile karşımıza çıkan yeni Pokemon oyunu Black and White için yeni bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     Dün oyunun efsanevi Pokemon'ları Reshiram ve Zekron'u oyunun resmi sitesinde görmüş, geçtiğimiz saatlerde ise oyunun kapak tasarımları belli olmuştu. Ayrıca sonbaharda Japonya çıkışını yapması beklenen oyunun batı çıkışı için ise 2011 bahar ayları gösterilmişti.
 
     Beşinci nesil Pokemon'ları içereceği için zaten oldukça önemli bir yere sahip olan oyun, değişen grafik ve bazı oynanış dinamikleri ile de büyük bir merakla bekleniyor.  Bu yeni videoda Hiun City'nin hemen hemen oyunun her videosunda karşımıza çıkan görüntüsü ve bazı savaş sahnelerine yer verilmiş. İlgili videoyu aşağıdaki oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz.







İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 3 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 4 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler