Black Clover Project Knights PS4 ve PC için Duyuruldu

05.12.2017 14:52 Gazali Çetinkaya

 
   Bandai Namco, Black Clover manga ve animesini temel alacak Black Clover Project Knights'ı PlayStation 4 ve PC için duyurdu. Oyun 2018'de dünya genelinde çıkış yapacak.
 
   Black Clover'ın hikayesi şu şekilde:
 
   "Asta ve Yuno aynı kiliseye terk edilmiş iki yetimdir ve o günden beri ayrılmazlar. Çocukken birbirlerine meydan okuyup kimin bir sonraki Emperor Magus olacağını görmeye söz verirler. Ancak yıllar geçtikçe ikisinin arasındaki farklar belirginleşir. Yuno güç ve kontrol ile büyü konusunda çok iyi bir durumdayken Asta büyü dahi kullanamaz ve açığını fiziksel eğitimler ile kapatmaya çalışır. Ardından Yuno tehdit edildiğinde Asta'nın gerçek gücü ortaya çıkar ve iki arkadaş aynı amacın peşinde yola koyulur." 
 
   Daha fazla bilgi 18 Aralık'ta paylaşılacak.

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler