Black Desert Online Geliştiricisi Pearl Abyss Üç Yeni Oyun Duyurdu

07.11.2019 17:36 Gazali Çetinkaya

 
Black Desert Online'ın geliştiricisi Pearl Abyss üç yeni oyun geliştirmekte olduğunu duyurdu. Çıkış tarihleri açıklanmadı.
 
PLAN 8

Devasa çok oyunculu nişancı oyunu. Counter-Strike serisinin yaratıcılarından biri olan Minh Le teknik danışman olarak görev alıyor. Yapımına Black Desert Online ve Black Desert Mobile çevre sanat yönetmeni Seung-ki Lee liderlik ediyor.
 
Crimson Desert
 
Epik hayali bir dünyada geçen açık dünya devasa çok oyunculu rol yapma oyunu. Hayatta kalma savaşında üç kabile Pywell kıtasının kontrolüne ele almak için mücadele edecek. Yapımını 2018'den bu yana RYL Online'ın tasarım yönetmeni Jason Jung üstleniyor. Jason Jung'a yardımcı olan isimler arasında Pearl Abyss'in kurucusu Dae-il Kim ve RYL Online baş savaş tasarımcısı Eter Lee yer alıyor. 
 
DokeV

Her yaştaki oyuncular için devasa çok oyunculu rol yapma oyunu. Yapımına Black Desert Online animasyon yönetmeni Sang-young Kim ve Black Desert Online tasarım yönetmeni Suh Won Choi liderlik ediyor.
 
Pearl Abyss üç oyun için de ilk oynanış görüntülerini 14 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 07:00'da başlayacak G-Star 2019 basın konferansında paylaşacak. YouTube ve Twitch üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler