Black Desert Online'ın Batı Sunucuları Free to Play Olmayacak!

15.10.2015 15:15 Samet Konuksal


    Kore'den çıkma MMO-RPG oyunları arasında gelen Black Desert Online, sahip olduğu grafik kalitesi ve oynanış dinamikleriyle beraber büyük bir oyuncu kesimini heyecanlandırmayı başarmıştı. Oyunun batı sunucularının duyurusu daha önceden yapılmış olsa da, bugün itibariyle önemli bir haber ortaya çıktı.
 
    Yapılan açıklamalarda Black Desert Online'ın Avrupa ve Kuzey Amerika sunucularının Free to Play olmayacağı duyuruldu. Belirtilenlere göre oyun Buy to Play dediğimiz sistemle beraber piyasaya çıkacak. Yani oyuncular bir MMO oyunu değil de normal bir oyun alıyormuş gibi tek seferlik oyun parası verecek, sonrasında da oyunu süre kısıtlaması olmadan oynayabilecekler. Oyun daha önce Rusya ve Kore'de Free to Play olarak çıkmıştı.
 
    Yapılan duyuruya göre Black Desert Online içerisinde oyun içi ödemeler de bulunacak. Bu kısımda Guild Wars'ın yöntemini kendine örnek alan yapımcı firma, oyun içi dengeyi bozacak içeriklerden kaçınacaklarını belirtiyorlar.
 
    İngilizce sürümünün alfa aşamasının yakında başlayacağını belirten oyun yapımcıları tam sürümün 2016 başında çıkacağının haberini veriyorlar. Oyunun Batı sunucuları için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Desert Online Platformlar: PC Geliştirici: Pearl Abyss Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 3 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler