Black Desert PS4 için Duyuruldu; Black Desert Mobile 2019'da Çıkacak

12.06.2019 13:29 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Pearl Abyss, çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu Black Desert'ın PlayStation 4 versiyonunu resmi olarak duyurdu. Bu yıl içinde Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Güney Kore'de çıkış yapacak.

PlayStation 4 versiyonu 2 Temmuz'da ön siparişe açılacak ve ön siparişler oyunun tam sürümüne erken erişim ve oyun içi ödüller içerecek. PlayStation 4 versiyonu yeniden tasarlanmış grafikler ve sesler, konsol deneyimi için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzü ve PlayStation 4 Pro'da 4K çözünürlük desteği sunacak.
 
Pearl Abyss ayrıca Black Desert Mobile'ın bu yıl içinde dünya genelinde iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacağını duyurdu. Black Desert Mobile şu anda sadece Güney Kore, Japonya ve Tayvan'da ulaşılabilir durumda.  
 
PlayStation 4 versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler