Black Isle, Klasik Serileriyle Birlikte Geliyor

26.08.2012 02:22 Samet Konuksal


    RPG türünü severlerin gönlünde taht kuran Black Isle Studios, geçtiğimiz günlerde küllerinden doğarak geri dönmüştü. Peki Black Isle Studios geri döndüğünde ne tür bir strateji izleyecek; yeni seriler mi, yoksa klasikler mi?
 
    Konuyla ilgili stüdyonun kurucusu Herve Caen net bir bilgi vermese de klasikleri unutmayacaklarının müjdesini verdi. Açıklamasında Caen, "Black Isle Studios, hem oyun yayıncılığı yapmak için, hem de yetenekli RPG geliştiricileriyle birlikte yeni, yenilikçi AAA kalitedeki RPG'ler yapmak için geri döndü." sözlerini söyledi ve Interplay klasiklerinin üzerinde yeniden çalışacaklarını dile getirdi.
 
    Caen'e Icewind Dale 3 veya Planescape 2 adına bir soru yöneltildiğinde ise, "Şimdilik Black Isle'in geri dönüşünü kutlamak daha iyi duruyor. Bu konuyla ilgili haberleri çok yakında sizlerle paylaşacağız." cevabını verdi.
 
RPG veteranları, heyecanlanmaya başlasanız iyi olur! 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 19 Dk önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 1 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 1 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler