Black Mesa, Source 2 İle mi Geliştiriliyor?

20.11.2013 16:54 Samet Konuksal

 
    İlk Half Life oyununun yeniden yapılmış hali olan Black Mesa adına geçtiğimiz günlerde bir duyuru gelmişti. Oyunun Steam sürümünün satışa çıkacağıyla ilgili yapılan duyuru, projenin resmi forum sayfasında da yer aldı. Forumda konuyla ilgili mesaj yazan oyunun baş yapımcısının yazısında yer alanlar, akıllara Valve'ın yeni oyun motoru Source Engine 2'yi getirdi.

your-name-here isimli oyun yapımcısının mesajı şu şekilde;

"Oyunun ücretsiz sürümünden çok şey çıkarmayacağız. Black Mesa'nın ücretsiz sürümü, Source 2013'e port edilecek. Kalite, hemen hemen geçen sene yayınladığımız oyunla eşdeğer olacak.

Steam Greenlight'ta ilgi görüp onay aldıktan sonra, başka bir oyun motoruna geçmemiz istendi. Şimdilik anlaşmalardan dolayı bu oyun motorunun adını söyleme yetkimiz bulunmuyor. Yeni oyun motoru, ücretsiz olanlarda yapma imkanını bulamadığımız şeyleri bize sunuyor.

Black Mesa'nın her iki sürümünün de kodlarını açık hale getirmeye, oyunu modlanabilir yapmaya çalışıyoruz. Ama bunun için önce Valve ile konuşmamız gerek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Mesa Source Platformlar: PC Geliştirici: Black Mesa Dağıtıcısı: Black Mesa Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler