Black Mesa'dan 8 Ekran Görüntüsü!

11.06.2012 17:37 Tunahan Başol


     Sabah saatlerinde yayımladığımız bir haberle, sizlere Black Mesa geliştiricilerinin oyun için yeni ekran görüntüleri yayımlayacağını, fakat bunun için Black Mesa'nın Facebook sayfasının 20.000 beğeni alması gerektiğini söylemiştik.
 
     Beğeni sayısında, bir günde çok büyük artış yakalayan Black Mesa'nın Facebook sayfası, şu anda 22.000 beğeniye yaklaşmış durumda. Bunu gören geliştiriciler de verdikleri sözü tuttular ve bir açıklama ile beraber 8 ekran görüntüsü yayımladılar.
 
     "Hepinize çok teşekkürler, sizlerden böyle bir destek görmek harika. Sayenizde ilk sosyal medya etkinliğini tamamladık! Bugün, biz oyun içinden alınan bu görüntüleri sizlerle paylaştık ve bu tamamen bir başlangıç. Yakın zamanda daha fazlasını göreceksiniz."
 
     Bizleri o manidar günlere götüren ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Mesa Source Platformlar: PC Geliştirici: Black Mesa Dağıtıcısı: Black Mesa Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler