Black Myth: Wukong Işın İzleme Desteğiyle Çıkacak

15.03.2024 15:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok beklenen yapımlar arasında bulunan ve grafiksel olarak da bir hayli dikkat çeken oyunun Işın İzleme efektlerine sahip olacağı doğrulandı.
 
Black Myth: Wukong üst düzey görsellikle gelecek
 
 
 
NVIDIA tarafından bildirilene göre oyun PC platformunda tam Işın İzleme desteğine sahip olacak. Bu kapsamda Ray Tracing Global Illumination, Shadows ve Reflections desteğiyle beraber çıkışını gerçekleştirecek. Oyuna genel anlamda baktığımız zaman zaten animasyon ve grafik kalitesi anlamında gayet tatmin edici görünüyor.
 
Diğer taraftan NVIDIA DLSS 3.5 Ray Reconstruction desteğini bünyesinde barındıracak olan bu yapım Journey to the West'i temel alıyor. Üçüncü şahıs bir kamera bakış açısına sahip olan oyunda aynı zamanda Maymun Kral ile beraber ilerleyebiliyoruz. 72 farklı yeteneğin bulunduğu oyunda benzersiz kombolarla beraber düşmanları ortadan kaldırmak durumunda kalıyoruz.
 
Black Myth: Wukong, 20 Ağustos tarihinde geliyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler