Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı

19.05.2024 22:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Game Science tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni içerik, Çin'de gerçekleştirilen WeGame Tonight 2024 etkinliğinin bir parçası olarak bizlere sunuldu.
 
Black Myth: Wukong beklenen yapımlar arasında yer alıyor
 
 
 
Black Myth: Wukong, kökleri Çin mitolojisine dayanan bir aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Bu yapım, Çin edebiyatının dört klasik romanından biri olan "Batıya Yolculuk" kitabına dayanıyor. Dikkat çekici ortamlara giriş yapabileceğimiz ve ana karakterimizle beraber güçlü düşmanlara karşı gelebileceğimiz oyun üst düzey grafik ve animasyonlarla bizlere sunulacak.
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan Black Myth: Wukong, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 20 Ağustos'ta çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler