Black Myth: Wukong'un Geliştirmesinin iyi Gitmediği Bildirildi

27.06.2022 15:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon rol yapma macera oyunu Black Myth: Wukong'un geliştirmesinin iyi gitmediği bildirildi. Oyun, 2020 yılında Çinli bağımsız geliştirici Game Science tarafından duyuruldu. Ağustos 2020'de ise yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Fragman, birkaç gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı ve en çok beklenen oyunlardan biri oldu. 
 
YouTube kanalı Ranton Stream Highlights, Game Science'daki bir kaynaktan edindiği bilgilere göre oyunun geliştirmesinde problemler yaşandığını söyledi. Buna göre oyun tasarımcısının stüdyodan ayrıldığı ve Temmuz 2021'de geliştirme sorunlarının yaşandığı bildirildi. 
 
Kaynaklar, fragmanlar dışında oyun için gösterecek başka bir şeyin olmadığını belirtiyor. Bu da oyunun henüz bitirilmeye uzak olduğunu anlamına geliyor.
 
Öte yandan Ağustos 2021'de Game Science, (Journey to the West) temalı tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için Unreal Engine 5'te gerçek zamanlı olarak kaydedilen ve NVIDIA DLSS teknolojisi tarafından desteklenen 12 dakikalık  bir oynanış videosu yayınlamıştı. Fragmandan sonra oyun hakkında pek bir şey duyulmadı.

Oyun, Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak. Toplamda kullanılabilecek 72 yetenek bulunacak. Oyunun 2023 yılında çıkış yapması ön görülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Black Myth: WuKong Platformlar: PC Geliştirici: Game Science Dağıtıcısı: Game Science Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler