Black Ops 2:" Her Oyuncunun Sonu Farklı Olacak"

19.05.2012 15:47 Talha Aynacı


   Treyarch patronu Mark Lamia, gerçekleştirdiği bir söyleşide Call of Duty: Black Ops 2'nin birden farklı sona sahip olacağını bildirdi:
 
"Tamamiyle oyuncuların kararıyla değişen farklı sonlar var. Her oyuncu için, her oynanış tarzı ve seçim için başka bir bitiş anı."

   Elbette bu farklı sonlar, hikaye esnasında oyuncunun yapacağı seçimlerle ilişkili olacak. Lamia oyunda kaç farklı sonun olacağı ve seçim anlarının nasıl sunulacağı konusunda ise net açıklama yapmaktan kaçındı. Sanırız Treyarch hikaye sunumunu ilginç kılmak için sıradış yollara başvuruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler