Black Ops 2 İçin Binlerce Oyuncu İşe Gitmedi!

13.11.2012 09:38 Erkut Köse


   Sahip olduğu geniş hayran kitlesine her yıl yenilerini ekleyen ve rekor üstüne rekor kıran Call Of Duty serisi, Black Ops 2 ile de bu başarını sürdürecek gibi görünüyor. Zira oyunun çıkış günüyle ilgili yapılan bir anket, serinin hayranlarının oyunu oynamak için neler yapabileceğini bir kez daha ortaya koydu.
 
    IGN, 1 haftalık bir süreçte 10.000 kişi aracılığıyla gerçekleştirdiği ankette oyunculara çıkış günü yapımı oynayıp oynamayacaklarını sordu. Oyuncuların 2.500'den fazlası Black Ops 2 oynayabilmek için okul veya iş yerlerine gitmeyeceğini belirtti. Yani eğer genel bir değerlendirme yapmak gerekirse bugün okullarda ve iş yerlerinde masaların boş kaldığını söyleyebiliriz.
 
    Daha önce de birçok oyunun çıkışında böyle şeylere şahit olmuştuk. Hatta oyun oynamak için yıllık iznini kullanan çalışanlar bile var. Sanırım Call Of Duty çılgınlığı devam ettiği sürece her yıl böyle ilginçlikleri görmeye devam edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler