Black Ops 2'den Görseller Gelmeye Devam Ediyor

29.04.2012 01:23 Tunahan Başol


      Bugün sabah Call of Duty için yeni bir görsel yayınlanmıştı ve bizde bu görseli sizlerle paylaşmıştık. Aşağıda da görebileceğiniz gibi şu andan itibaren paylaştığımız görsel tamamen temizlenmiş haliyele karşınızda fakat pek bir değişiklik olduğunu söyleyemeyiz.
 
 
 
     Bugün paylaşılan görsel ise yine .gif formatında. "The future is not as far off as most people think - We're not ready for it" yani, "Gelecek, çoğu insanın düşündüğü kadar uzakta değil - Biz bunun için hazır değiliz" yazısının bulunduğu görselin ne anlam taşıdığı ise meçhul. Söylenebilecek tek şey oyunun geçeceği yıllar ile alakalı olabileceği.
 
     Yine .gif formatındaki görselin kenarında saniye benzeri bir zaman işliyor. Daha önce yayınlanan .gif formatındaki görsellerde de bulunan bu saniye göstergesi 1 Mayıs'ta yapılacak tanıtımın parçaları olabilir.
 
 
 
     Ayrıca bugün internete Black Ops 2'ye ait olduğu söylenen bir logo sızdı. Daha önce resmi sitede paylaşılan bulanık görüntünün bu görsel ile aynı olabilme ihtimali ise çok yüksek.
 
 
 
     Dip not olarak da Activision'ın, Call of Duty: Black Ops çıkmadan önce, 2010'un mayıs ayında gelecek savaşları, uzay savaşları, gelişmiş savaşlar ve gizli savaşlar adlarıyla ilgili alan adlarını satın aldığını da hatırlatalım. İşte bazı örnekler:
 
callofdutyfuturewarfare.com
callofdutyfuturewarfare2.com
callofdutyfuturewarfare3.com
advancedwarfare2.com 
advancedwarfare3.com 
codfuturewarfare.com 
codfuturewarfare2.com 
codfuturewarfare3.com 
secretwarfare2.com
secretwarfare3.com
spacewarfare2.com
spacewarfare3.com  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 33 Dk önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 1 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 1 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler