Black Ops II, Bazı Oyuncuların Ellerine Geçti Bile

30.10.2012 17:23 Tunahan Başol

     Daha önce Resident Evil 6 için yaşanan önceden dağıtılma olayı Black Ops II için de oldu. Serinin hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Call of Duty: Black Ops II, şimdiden bazı oyuncuların ellerine geçti.
 
 
 
     Yabancı forumlardaki oyuncuların farketmesi üzerine konuşulmaya başlayan bu olayın asıl kaynağı ise bazos.sk adlı özel bir satış sitesi. Çünkü oyunun Hardened Edition sürümüne sahip olduğunu görsellerle gösteren bir kişi, oyunu bu site üzerinden 40€'ya satmaya çalıştı. Şu anda bu ilan kaldırılmış olduğu için sizleri o site yönlendiremeyeceğiz. Ancak satıcının kullandığı resimler şu an için erişilebilir durumda.
 
 
 
     Ayrıca, görsellerde bu sürüme özel olan kapak tasarımı ve oyuna özel olarak üretilmiş madeni paralar gösterilmesine rağmen oyunun diskleri gösterilmemiş. Bu da satışa çıkan sürümün sahte olabileceğini gösteriyor.
 
     Bakalım Activision'dan konu hakkında bir açıklama gelecek mi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler