Black Ops II İçin Bugün Yayınlanan Görselin Sırrı

01.05.2012 22:19 Tunahan Başol


     Bugün Black Ops II için çıkan haberler durmak bitmiyor, bitmeyecek de. Çünkü bugün Black Ops II'nin reklam videosunun yayınlanacağı gün. Video aslında Call of Duty'nin resmi Youtube kanalında yüklü durumda fakat gösterime açık değil. Videoyu yayınlandığı anda sizlerle paylaşacağız fakat şimdiki haberimizin konusu Black Ops II için bugün yayınlanan görsel.
 
     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere bugün yine karıncalı olarak bir görsel yayınlanmıştı. Bu görselde kabaca, sadece bir kol ve duvardaki madalyalar gözüküyordu fakat mesaj detaylarda saklıydı. İlk oyunu oynayanlar "Woods"u hatırlayacaklardır. Görselde görülen bu elin de "Woods"a ait olduğunu düşünüyoruz. Bu düşüncemizin nedenini de aşağıdaki görsellerdeki dövmelere dikkat ederek anlayabilirsiniz.
 
 
 
     Güncelleme: Şu anda Call of Duty'nin resmi sitesinde yeni bir seslendirme yayınlandı. Bu görsellerin ardından Activision, Woods'un oyunda bulunabileceğini bu seslendirme ile düşündürmeye devam ediyor.

[DHVIDEO=4672]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler