Blacksad: Under the Skin 5 Kasım'a Ertelendi

22.07.2019 18:05 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microids ile geliştiriciler Pendulo Studios ve YS Interactive 26 Eylül'de çıkış yapması planlanan Blacksad: Under the Skin'in 5 Kasım'a ertelendiğini duyurdu.

Microids tarafından belirtilene göre, "Geliştirici ekipler bu ekstra zamanı tek bir amacı göz önünde bulundurarak kullanacak. O da, oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmak."
 
İspanyol yazarlar Juan Diaz Canales ve Juanjo Guarnido tarafından yaratılan Blacksad isimli dedektiflik çizgi roman serisinden esinlenen adventure oyunu Blacksad: Under the Skin 5 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Nintendp Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.

Daha önce yayınlanan hikaye fragmanını ve "Çizgi Romandan Oyuna" başlıklı geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blacksad: Under the Skin Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Pendulo Studios, YS Interactive Dağıtıcısı: Microïds Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler