Blade Assault Tam Sürüm Olarak 17 Ocak'ta PC'ye Geliyor

09.01.2022 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Neowiz ve geliştirici Team Suneat, Blade Assault'un Erken Erişim'den çıkacağını ve Steam üzerinden PC için 17 Ocak'ta tam sürüm olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
2D aksiyon roguelite platform oyunu ilk olarak 7 Haziran 2021'de Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. Tam sürüm, her biri kendine özgü oyun stili ve silahlara sahip üç oynanabilir karakterle (Kil, Jenny ve Darcy) ve 200'den fazla farklı oyun içi karakterle çıkış yapacak.
 
Blade Assault, bilim kurgu dünyasında geçen piksel grafiklere sahip bir 2D aksiyon rogue-lite platform oyunudur. Undercity'nin direniş gücünün bir parçası olarak Esperanza'nın yozlaşmış ordusuna karşı savaşın.
 
Blade Assault'un PlayStation 4 ve Switch sürümlerinin de çıkması planlanıyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1367300/Blade_Assault/

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 6 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 7 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 9 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler