Blair Witch, PlayStation 4 Çıkış Fragmanı

04.12.2019 00:38 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Lionsgate Games'in, geliştiriciliğini ise Bloober Team'in yaptığı, esinlendiği 1999 yapımı sinema filmiyle aynı ismi taşıyan Blair Witch bugün itibariyle PlayStation 4'te erişime açıldı ve çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Blair Witch 30 Ağustos'ta Xbox One ve PC için erişime açılmıştı. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Blair Witch, Blair Cadısı filmini temel alan birinci şahıs hikaye odaklı psikolojik korku oyunudur. Yıl 1996. Burkittsville, Maryland yakınlarındaki Black Hills ormanında genç bir çocuk kayboldu. Sorunlu bir geçmişe sahip eski polis memuru Ellis olarak arama ekibine katıldınız. Sıradan bir soruşturma olarak başlayan olay; korkularınız ve Blair Cadısı ile yüzleşeceğiniz bitmeyen bir kabusa dönüşecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blair Witch Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Bloober Team Dağıtıcısı: Bloober Team Tür: Korku Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler