Blasphemous'un Ücretsiz DLC'si Bu Yıl İçerisinde Gelecek

03.01.2020 00:44 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Team17'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise The Game Kitchen'ın yaptığı hack-n-slash, aksiyon - platform oyunu Blasphemous'un ücretsiz DLC'si bu yıl içerisinde yayınlanacak. 
 
Oyunun resmi Twitter hesabından yeni bir resim paylaşıldı ve bu yıl içerisinde gelecek olan DLC'yi bizlere hatırlattılar. DLC'nin adı büyük ihtimalle Penitent One olacak. Ne yazık ki net bir çıkış tarihi ve DLC'nin içeriği henüz belli değil.
 
Blasphemous, 10 Eylül 2019 tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlanmıştı ve gayet olumlu notlar almıştı. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blasphemous Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Game Kitchen Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler