Blazing Strike, 2023 Baharına Ertelendi

06.08.2022 13:38 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Aksys Games ve geliştirici RareBreed Makes Games, dövüş oyunu Blazing Strike'ı önceden planladığı 2022'nin sonbaharından 2023 baharına erteledi. Blazing Strike, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
RareBreed Makes Games bir tweet'te “ Bu durumu kabul etmek güç ama Blazing Strike'ın çıkış tarihi 2023 baharına ertelendi” dedi. "Ancak bu gecikme, mümkün olan en iyi oyun deneyimini sağlamak için oyunu geliştirmeye yardımcı olacak." 
 
Klasik arcade dövüş oyunu serilerinden esinlenen Blazing Strike, modern mekaniklerle benzersiz bir oyun sistemini bir araya getiriyor. 2D piksel sanatı türünün öncülerinin heyecanını ve nostaljisini uyandırıyor. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler