Bleak Faith: Forsaken için Resmi Fragman Yayınlandı

02.06.2021 12:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Miso Vukcevic ve Mirko Stanic'in üstlendiği Bleak Faith: Forsaken oyunu ilk olarak Ağustos 2019'da Kickstarter tarafından finanse edildi. Üçüncü şahıs bir açık dünya hayatta kalma korku aksiyon RPG'si için yeni bir fragman yayınlandı.
 
Oyun hakkında 
 
Bleak Faith: Forsaken, daha önce hiç yaşamadığınız bir evrende geçen hayatta kalma korku RPG oyunudur. Omnistructure'ın büyüyen korkularına karşı insanlığın son sınırı olan Forsaken'lardan biri olarak oyunu oynayacaksınız.
 
Kendinizi uzak bir karakolda mahsur bulacak. Hayatta kalmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bu amaçla bilinmeyen doğru yolculuk yapacaksın. Kaderini inancın belirleyecek. 
 
Bleak Faith: Forsaken'ın 2021'de Steam üzerinden PC'de, ardından PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
İşte resmi fragman:
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 45 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler