Bleszinski, Eurogamer'ın Geow 3 İncelemesine Kızdı

Gears of War 3'ün çıkmasına sayılı günler kaldı. Yeni bir Epic ve Bleszinski şaheserine hazır olun.
16.09.2011 20:06 Levent Polater

 
    Herhangi bir oyun için 10 üzerinden 8 puan iyi sayılabilir. Ancak Epic Games'in Gears of War 3'ü için bu iyi bir puan değil. Bunu ben değil, firmadan Cliff Bleszinski söylüyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun ilk inceleme skorları yayınlanmış, site ve dergiler Gears of War 3 için ortalama 9 ve 9 üzeri bir not verirken Eurogamer 8 puan ile göze batmıştı.
 
    Bleszinski ise oyunun inceleme skorları hakkında kendi açısından şunları söyledi:
 
    "Birkaç nefret eden grup dışında harika gidiyor. Hâlâ anlayamıyorum. Bazı insanlar Gears of War 2'nin Gears of War 3'ten daha iyi olduğunu söylemiş ve açıkcası bu beni biraz üzdü. Çünkü GoeW 3'ün her yönüyle ikinci yapımdan daha iyi olduğunu biliyorum."
 
    Eurogamer 8 puan vererek Bleszinski'yi oldukça kızdırmış görünüyor. Sizce bir yapımcının inceleme skorları üzerinden incelemeleri eleştirmesi doğru bir şey mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
8 Aylık Çalışmanın Ardından Dark Souls Re-Remastered Modu Çıktı 26 Mayıs Intel Extreme Masters Dallas 2024 Başlıyor! 26 Mayıs İptal Edilen The Divison Hearland'dan Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 26 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 2. Round Tamamlandı! 26 Mayıs Skull and Bones Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Olacak 26 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler