Bleszinski: "Korku Oyunları İçin Markette Yer Var"

13.02.2013 11:28 Talha Aynacı

 
   Gears of War serisiyle adını duyuran ve kısa süre önce Epic Games ile yollarını ayıran Cliff Bleszinski, yayıncıların hayatta kalma / korku türü oyunlarını tam fiyat üzerinden reklamı yapılası market oyunları olarak görmediğini düşündüğünü dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti:

"60$ değerinde kutulu olarak satılan korku oyunları uçup gitmedi. Satın alınıp bitirildikten sonra satılan veya takaslanan kocaman bir market var ve elbette EA bunun farkında (Dead Space 3'e gönderme yaparak). Tam anlamıyla dijital oyun satışlarına geçtiğimizde gerçek korku oyunlarının yeniden döndüğünü göreceğiz. (Amnesia, Asylum ve Slenderman gibi) Korku zordur ve bu hissi oyuncuya verebilmek daha meşakatli bir iştir. Doğru yönetmenin ellerinde şekillenmesi gerekir çünkü orta yolu bulamazsanız ya çok sıradan olur ya da korku öğeleri işe yaramaz."

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler