Bleszinski'nin Yeni Projesinden Yeni Bir Görsel

16.08.2013 10:34 Alkan Adakaner


      Gears of War'un tasarımcısı olan Cliff Bleszinski, Epic Games'ten ayrıldıktan sonra yeni bir proje üstünde çalışmaya başlamıştı. Yaklaşık bir ay önce bu projesinden bir görsel yayınlayan ünlü tasarımcı şimdi yeni bir görsel daha yayınladı.
 
     Bleszinski, yeni projesi için yayınladığı görsellerin her birinin oyunun evreninden bir parçayı gösterdiğini söylüyor. Aşağıda göreceğiniz basketbol sahasından alınan bu yeni görsel ve daha önce bir nehir kıyısında gördüğümüz silahlı asker aynı dünyanın parçasıymış.
 
    Bu konsept tasarımların sanatçısı ise Daha önce Naughty Dog ile The Last of Us üzerinde de çalışan Shaddy Safadi imiş. Aşağıda projeye ait eski ve yeni görselleri bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler