Blind Fate: Edo no Yami Yakında PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

10.09.2020 11:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 101XP ve geliştirici Troglobytes Games, side-scroller aksiyon platform oyunu Blind Fate: Edo no Yami için yeni bir fragman yayınladı ve oyunun çıkış yapacağı platformları doğruladı.

Çok yakında PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC  için çıkacak. Net çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Japon halk hikayeleri ile robotik unsurların birleştiği bir dünyada geçecek oyunda kör bir cyber-samurai olarak oynayacaksınız. Çıktığınız intikam yolculuğunda gizemli Edo döneminin tehlikeleriyle yüzleşecek ve unutulmuş geçmişi keşfedeceksiniz.
 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blind Fate: Edo no Yami Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Troglobytes Games Dağıtıcısı: 101XP Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 4 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler