BlizzConline Takvimi Açıklandı

11.02.2021 18:03 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Türkiye saatiyle 20 Şubat 01:00'da başlayacak olan çevrimiçi etkinliği BlizzConline'ın takvimini duyurdu. Etkinlik tamamen ücretsiz olarak internet üzerinden izlenebilecek.
 
İzleyiciler an itibarıyla 6 farklı kanal üzerinde gerçekleşecek canlı yayınlardan hangilerini izlemek istediklerini etkinlik takvimine bakarak planlayabilirler. Etkinlikte beş kanal World of Warcraft, Hearthstone, Diablo, Overwatch, tamamen strateji oyunları ağırlıklı bir kanal da StarCraft, Warcraft III: Reforged ve Heroes of the Storm odaklı yayınlar gerçekleştirecek. Blizzard'ın ana kanalıysa izleyenlere düzenli olarak bu 6 kanalda gerçekleşecek yayınlardan seçkiler sunacak. Kaçıranlar için tüm canlı yayın kayıtları arşivlenecek ve etkinlik sonrasında izlenebilir olacak.
 
BlizzConline takvimine blizzcon.com/en-us/schedule adresinden ulaşabilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler