Blizzard Bu Yıl Gamescom'a Katılmayacak

01.05.2019 11:44 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, bu yılki Gamescom etkinliğine katılmayacağını duyurdu.

"Bu yılki yenilenme çabalarımızın bir parçası olarak ve güncel oyunlarımız ile gelecek projelerimizin geliştirilmesine odaklanmak için Gamescom 2019'da bir standımız olmayacak. Gamescom Avrupa ve küresel oyun topluluğu için önemli bir etkinlik ve bu yıl Köln'de oyuncularla birlikte olmayı özleyeceğiz. Gamescom 2019 alışveriş alanında Blizzard ekipmanlarını halen bulabileceksiniz ve gelecekte Gamescom etkinliğine geri dönmek için sabırsızlanıyoruz. Ayrıca şu anda üzerinde çalıştığımız projelerle ilgili daha fazla detayı da doğru zaman geldiğinde paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Şirketin E3 2019'a katılıp katılmayacağı henüz doğrulanmadı. Fakat Blizzard Entertainment'ın kendi özel etkinliği BlizzCon 2019 bu yıl 1-2 Kasım tarihlerinde Kaliforniya’da bulunan Anaheim Convention Center'da düzenlenecek. Birbirinden heyecanlı oyunlar, eSpor karşılaşmaları ve cosplay gösterilerine ev sahipliği yapacak fuarda Blizzard Entertainment ayrıca geliştirdiği oyunlarla ilgili en yeni haberleri paylaşıyor olacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler