Blizzard, Diablo Projesi için Oyun Direktörü Arıyor

02.07.2016 09:42 Gazali Çetinkaya

 
   Orijinal Diablo 3 çıkalı 4 yıl oldu ve her ne kadar 3. oyun ilk çıktığında oyuncu kitlesini ikiye bölmüş olsa da oyunun hayranları artık seride yeni bir oyun görmek istiyor.  Bu gelen haber ile birlikte de bir Diablo projesinin var olma ihtimali ortaya çıktı.
 
 
 
   Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında duyurulmamış bir proje için sanat direktörü arayan Blizzard, kariyer kısmında yine duyurulmamış bir proje için oyun direktörü aradığını web sitesi aracılığıyla duyurdu. AAA oyunlar yapıp Diablo serisine liderlik edecek birisinin arandığı bu iş ilanı yeni bir Diablo oyununu veya Diablo 3 için gelecek bir genişleme paketini akıllara getiriyor.
 
   2013'te 7 yıllık bir çalışmanın ardından Blizzard ekibinden ayrılan oyun direktörü Jay Wilson'ın yerine Josh Mosqueira geçmişti. Eğer Blizzard, Diablo için yeni bir oyun direktörü alırsa bu konunun nasıl olacağı açık değil. Ayrıca Blizzard ekibinden Nisan ayında bölüm tasarımcısı Leonard Boyarsky ayrılmış ve Obsidian'a katılmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3: Reaper of Souls Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler