Blizzard Hong Kong’a Özgürlük İsteyen Hearthstone Takımını Banladı

17.10.2019 16:38 Özgür Eroğlu


Geçen hafta rekabetçi maçlara katılan American University Hearthstone takımı, canlı yayında Hong Kong’u desteklediklerini gösteren bir afiş açtıkları için Blizzard tarafından banlanmıştı. Daha sonra takım gönüllü olarak turnuvadan çıktı. Takım, “Blizzard, Blitzchung’ı cezalandırdığı ve bizi cezalandırmadığı için iki yüzlü.” dedi.

Dün Blizzard, takımı altı ay boyunca banladığını açıkladı. Email’de 7.1B kuralının ihlal edildiği söylendi. Kural ise: “Katılımcılar başka bir katılımcıya, Tespa yöneticisine ya da başka bir kişiye/kuruma herhangi bir eylemde bulunamaz veya herhangi bir hakaret söyleminde bulunamaz, başkalarını taciz edici, hakaret içeren cümleler kurmaya teşvik edemez.”

Email’de ayrıca şunlar da belirtildi: “Her fikir Blizzard için önemli ve topluluğumuzdaki herkesi kendi bakış açılarını paylaşması için destekliyoruz. Ancak resmi yayının herkesin hoş karşılandığı, oyunla ve oyun rekabetiyle ilgili olması gerekiyor.”
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler