Blizzard Kurucu Ortağı Frank Pearce Şirketten Ayrılıyor

21.07.2019 16:00 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment 1991 yılında Frank Pearce, Michael Morhaime ve Allen Adham tarafından Silicon & Synapse adıyla kurulmuştu ve kuruculardan Frank Pearce geçirdiği 28 yılın ardından şirketten ayrılacağını duyurdu.
 
Frank Pearce, Blizzard'ın web sitesi üzerinden paylaştığı blog yazısında şu sözleri söyledi:
 
"Blizzard'da geçirdiğim zaman hem profesyonel kariyerimin hem de yetişkin yaştaki hayatımın tamamını içeriyor. Sayamayacağım kadar güzel hatıralarım var. Dünyanın en iyi geliştiricileri ile birlikte dünyanın en iyi oyunları üzerinde çalışmak bu hatıralardan kesinlikle öne çıkanları. Daha da öne çıkanları ise insanların ve toplulukların önemini anladığım, oyuncularımız için deneyimin bir parçası olan yer olan BlizzCon anıları."

Frank Pearce bir sonraki hamlesinin ne olacağına dair bir açıklamada bulunmadı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Michael Morhaime şirketten ayrılmıştı. Frank Pearce'ın da ayrılacak olmasıyla birlikte şirketin kurucularından bir tek Allen Adham kalıyor ki kendisi aslında 2004'te ayrılıp 2016'da geri dönmüştü.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler