Blizzard, Moba Oyunu Heroes of the Storm'a Artık Yeni İçerik Gelmeyeceğini Duyurdu

10.07.2022 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan moba oyunu Heroes of the Storm'a olan destek yavaş yavaş azalıyor. Warcraft geliştiricisi Blizzard, bazı geliştiricilerin başka projelere taşındığını belirtti ve bu kapsamda oyuna büyük içeriklerin gelmeyeceğini açıkladı.
 
Heroes of the Storm'a gelen yeni güncellemeler 2018 yılından itibaren yavaşlamaya başladı. O zamandan bu yana yeni karakterler ve görünümler eklendi. 2020 yılında ise az sayıda etkinliği oyunculara sundu. Cuma günü yayınlanan resmi bir açıklamada Blizzard, artık Heroes of the Storm'a büyük eklemeler yapmayacağını ve yalnızca hatalara ve denge değişikliklerine odaklanacağını bildirdi. Bu oyunun güncellemeleri StarCraft ve StarCraft II'ye benzer şekilde ilerleyecek.
 
Blizzard açıklamasında şunları belirtti: "Gelecekte, sezonluk içeriklere ve kahraman dengelemeleri yapmaya devam edeceğiz. Oyun içi mağaza aktif olarak kalmaya devam ederken, yeni satın alınacak içerikler eklemeyi düşünmüyoruz. Gelecekteki güncellemeler, denge değişiklikleri (ihtiyaç duyulduğunda) ile beraber hatalara odaklanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of the Storm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler