Blizzard, Mobil Cihazlar için Warcraft Arclight Rumble'ı Oyununu Duyurdu

04.05.2022 14:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, yeni, hızlı tempolu, oynaması ücretsiz mobil aksiyon strateji oyunu Warcraft Arclight Rumble'ı duyurdu. Oyun, bu yıl içinde iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacak.
 
Warcraft Arclight Rumble'da bir PvE modu, co-op ve PvP modları, zindanlar ve baskınlar yer alacak. Ayrıca altı oyun modu, 70'in üzerinde harita, 60'ın üzerinde elde edilebilir karakter ve daha fazlası bulunacak.  
 
Duyuru gönderisinde oyun şöyle tanımlanıyor: "Warcraft evreni, genişlemeye ve sürükleyici bir deneyim sunmaya devam ediyor. Hareket halindeyken bile bu evrenden kopmak istemeyen oyuncular artık Azeroth kahramanları ile mobil maceraya atılıyor. Sizlere oyunu sunmak için sabırsızlanıyoruz." 
 
Warcraft Arclight Rumble ile savaş alanına girin ve sıfırdan mobil cihazlar için tasarlanan ilk Warcraft aksiyon strateji deneyimini yaşayın.
 
Resmi web adresi
 
https://news.blizzard.com/en-us/warcraftrumble/23785121/warcraft-arclight-rumble-gameplay-overview
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler