Blizzard, 'Overwatch' Adının Kullanım Haklarını Kayıt Altına Aldı

05.04.2014 21:47 Samet Konuksal


    Genelde üç ana seri üzerine yoğunlaşan Blizzard, çıkardığı yeni oyunlarda da bu serileri kullanıyor. Örneğin Hearthstone'da Warcraft kahramanlarını, Heroes of the Storm'da ise Warcraft, StarCraft ve Diablo karakterlerini görüyorduk. Dolayısıyla oyuncu topluluğu da firmadan yeni IP'ler beklemekte. Bu konuda bekleyenleri sevindirecek haber geçtiğimiz günlerde resmileşmiş olabilir.
 
    Belirtilenlere göre Blizzard, 1 Nisan tarihinde 'Overwatch' adının kullanım haklarını kayıt altına aldı. 4 Nisan'da ise resmi site üzerinden kayıtlar güncellendi ve bu ismin oyun alanında kullanılacağı belirtildi. Konuyla ilgili daha ayrıntılı haberler yakında gelecektir.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 5 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 25 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 46 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler