Blizzard, Owerwatch'ta Hile Yapan Oyuncuları Affetmeyecek

13.07.2019 17:19 Nursema Emre

 
Online oyunların giderek yaygınlaşmasıyla birlikte, geliştiricilerin hem diğer oyunculara hem de kendilerine zarar veren hilecilere tutumu daha bilinçli bir hale geldi. 
 
Blizzard ise popüler oyunlarından birisi olan Overwatch için sıkı önlemler almaya başladı. Bundan öyle Overwatch oyuncularının hile yaptığı fark ederse anında maçı sonlandıracak.
 
Blizzard'ın Başkan Yardımcısı olan Amerikalı video oyun tasarımcısı Jeffrey Kaplan ise bu konu hakkında şunları söyledi:
 
"Bu hile tespit sisteminin oyunculuğun evrimindeki bir sonraki aşama olduğunu düşünüyorum ve bu oldukça harika." 
 
Buna ilaveten hileci oyunculara sert yaptırımlar olacağını belirten Kurt, bu sert yaptırımların neler olacağı konusunda çok da detay vermedi. 
 
Eğer izlemediyseniz Overwatch'ın Temmuz güncellemesi hakkındaki videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler