Blizzard, StarCraft 2 için Yeni İçerik Geliştirmeyi Sonlandırdı

16.10.2020 16:10 Gazali Çetinkaya

 
İlk olarak 2010 yılında StarCraft 2: Wings of Liberty ile çıkışını gerçekleştiren gerçek zamanlı bilim kurgu strateji oyununun geliştirilmesi büyük oranda yavaşlatılıyor.
 
Blizzard Entertainment'ın duyurusuna göre bundan sonra StarCraft 2'ye yeni içerik geliştirilmeyecek ve sadece sezonlar ve denge güncellemeleri yayınlanacak. StarCraft evreni için sırada ne olduğuna odaklanılacak.
 
Blizzard Entertainment baş yapımcısı ve başkan yardımcısı Rob Bridenbecker: "Brood War gibi önceki uzun süre var olan oyunlarımızla aynı şekilde StarCraft 2'yi de ana ve rekabetçi topluluklarımızın en çok önemsediği şeylere odaklanarak desteklemeye devam edeceğiz. Bunun anlamı, Commander ve War Chest gibi satın alınabilir ek içerikler yapmayacağız fakat sezonlar ve gerekli denge düzeltmelerini yayınlamaya devam edeceğiz."
 
"Bazı oyuncularımızın uzaklaştığımız bu içerikleri bizden istediğini biliyoruz fakat iyi haber şu ki bu değişiklik sayesinde sadece StarCraft II için değil, bir bütün olarak StarCraft evreniyle ilgili sıradaki adımı düşünebileceğiz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 41 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler