Blizzard, World of Warcraft'ı Konsollara Getirmeyi Düşünüyor

06.11.2023 13:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan ve hala oynanmaya devam eden World of Warcraft için yeni bir sunum geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Sunum içerisinde oyuna 3 farklı hikaye genişlemesinin dahil olacağı aktarıldı. Ancak öne çıkan diğer bir gelişme ise oyunun konsollara getirmeyi düşündükleriydi.
 
WoW'un konsollara çıkış yapması isteniyor
 
 
 
BlizzCon2023 etkinliğinde GamesRadar'a konuşan World of Warcraft'ın başkan yardımcısı ve baş yapımcısı Holly Longdale oyunu konsollara getirme isteklerinden bahsetti. Ayrıca bu olasılığı "her zaman" konuştuklarını da aktardı. 
 
Geçmişe bakacak olursak World of Warcraft büyüklüğündeki MMO'lar sistem kapasitesi ve gücü nedeniyle PC'de daha rahat oynanırken, günümüzde Final Fantasy 14 gibi büyük MMO'lardan bazıları ise konsolda son derece popüler hale geliyor. 
 
WoW da bu kapsamda konsol tarafından değerlendiriliyor ve konsola gelip gelmeyeceği konusunda ekip şunları aktarıyor: "Şu anda Worldsoul Saga'ya odaklanmış durumdayız. Ancak bu konu gündeme gelirse yeniden gözden geçiririz ama şu anda uğraşacak fazlasıyla işimiz var."
 
World of Warcraft, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve 2004'te piyasaya sürülen devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma deneyimini bizlere sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler