Blizzard Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

20.12.2017 00:52 Gazali Çetinkaya

 
   İş ilanında belirtilene göre, Blizzard Entertainment sürülebilir araçlar içerecek henüz resmi olarak duyurulmamış bir first-person projesi üzerinde çalışıyor.
 
   "Blizzard Entertainment henüz duyurulmamış bir projede first-person motoru için araçlar ve araç kullanımı özellikleri yaratmaya yardım edecek kabiliyetli bir oynanış mühendisi arıyor. İdeal adayın araç kullanımı ve fizik, animasyon ve kameralar gibi diğer oyun sistemleri konularında da tecrübesini kanıtlamış olması gerekiyor." 
 
   Bu proje hakkında başka herhangi bir ayrıntı bulunmuyor.

   Blizzard Entertainment'ın daha önceki iş ilanı listeleri de şirketin Warcraft III ve Diablo II'nin remaster sürümleri, Overwatch projesi ve mobil için devasa çok oyunculu çevrimiçi gerçek zamanlı strateji oyunu üzerinde çalıştığını işaret ediyordu. Bu oyunlar için henüz bir hareket yok.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler